Previše se opustili

0

Remi nije sačuvan: Irfan Sejdović je izjednačio na 2:2
 

Sandžak je već u prošlom kolu obezbedio titulu prvaka i plasman u viši rang, a Praunhajm je na drugom mestu takođe nedostižan.

 

Više fotografija sa ovog meča možete da pogledate OVDE

U prvih 20 minuta gosti su pokazali više. Poveli su već u 5. minutu, pored prilično uspavane odbrane domaćina. Ni najbolji golman lige Elvis Nurković nije mogao sam protiv celog napada Praunhajma.

 

SV FC Sandžak – SG 08 Praunhajm 2:3 (2:2)

Frankfurt
Stadion: Nid.
Gledalaca: 60.
Strelac: Irfan Sejdović u 19. i 25. minutu.
Žuti karton: Rusu u 84. minutu.
SANDžAK: Nurković, Rusu, H. Sejdović, Kahrović, El. Džanović, Izberović, Sabotić, Dukađinac, Ziljkić (A. Hajdarević), Ir. Sejdović (Em. Honsić), Ionut (Kujević).
Pozicija na tabeli:
1. Sandžak 30 23 3 4 93:29 72

"Buđenje" je počelo u 17. minutu pošto je Praunhajm povećao na 2:0. Samo dva minuta kasnije, Elmir Džanović izvodi korner, golman gostiju odbija loptu do Irfana Sejdovića, a ovaj pogađa gol pre nego što se čuvar mreže vratio na svoje mesto i smanjuje na 1:2. Sandžaka povećava pritisak i rezultat se u 25. minutu ponovo menja. Prednost od dva gola je anulirana! Nabačenu loptu s leve strane, Dženan Sabotić prepušta bolje postavljenom Irfanu Sejdoviću koji je sa desetak metara šalje u mrežu Praunhajma.

I u drugom poluvremenu se nije primećivala velika borba između dva rivala. Tek od 75. minuta su gosti ubacili u petu brzinu. S nekoliko dobrih kombinacija i prilično nesportskim ponašanjem, gostima je pošlo za nogom da u 83. minutu povedu sa 3:2. Sandžaklije su pokušali opet da preokrenu rezultat, ali lopta nije htela u mrežu.

– Previše smo opušteno ušli u ovaj duel jer smo već prvaci. Mislim da smo mogli i ovu utakmicu da dobijemo, da smo u meč ušli ozbiljnije – rekao je dvostruki strelac Irfan Sejdović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here