Ubrzo pošto su se pojavile prve spekulacije da bi srpski fudbaler mogao da se vrati u evropski fudbal oglasio se i prvi čovek Al Itihada Anmar al Kali.

 

On je u ime kluba i glavnog finansijera Arab grupe koju zastupa poslao vrlo jasnu poruku Aleksandru Prijoviću – ako želiš da odeš, moraćeš debelo da platiš!

– Nećemo dozvoliti Prijoviću da ode ukoliko ne bude ispoštovao ugovor. Niko nije iznad kluba – kratko je poručio Al Kali.

Kako se može čuti, predsednik Al Itihada od Prijovića traži da se odrekne preostalog novca iz ugovora vrednog ukupno 40.000.000 evra sa bonusima, ali i da plati veliku sumu novca za čiste papire. Nije poznato o kojoj sumi je reč, ali Prijović bi mogao ozbiljno da se namuči kako bi dobio slobodu koju traži.

Podsetimo, problemi srpskog reprezentativca počeli su kad je došlo do smene rukovodstva u klubu iz Saudijske Arabije i odlaska bivšeg predsednika Leoba Nasera s kojim je imao poseban odnos. Prijović je ostao bez saigrača Rodrigeza s kojim je imao odličnu saradnju, posle čega je izgubio svoj uticaj na terenu.

Prijović s Al Itihadom ima ugovor do juna 2023. godine.

U Grčkoj tvrde da će se Prijović vratiti u solunski PAOK gde je doživeo fudbalski procvat u karijeri i zaslužio basnoslovni ugovor u Saudijskoj Arabiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here