Prilika za dobar biznis

0

Dragoslav Popović i Stojan Stevanović, čelni ljudi USPŠ

– Da bi ovaj sajam opravdao naziv internacionalni, dobrodošli su svi izlagači i privrednici iz Švajcarske i ostalih zemalja, kao i otadžbine – kaže predsednik Udruženja Stojan Stevanović. Sa zadovoljstvom je najavio dolazak naših privrednika iz Loznice i Valjeva što će, kako kaže, biti prava prilika da naši zemljaci sklope ugovore o saradnji ili kupovini njihovih proizvoda.

 

– Polovinom februara, zajedno sa v. d. generalnog konzula Srbije u Cirihu Svetlanom Stevanović, posetili smo Privrednu komoru kantona Cirih i očekujemo njihove predstavnike da ove godine vide šta smo pripremili i oslušnu naše ideje. Nadamo se da će rezultat svega toga biti vidljiv u konkretnoj poslovnoj saradnji – rekao nam je dr Popović, ističući veliku podršku Privredne komore Srbije.
 

Dolaze i naši iz Italije

Marko Grubešić i Mile Matavulj, koji žive nedaleko od Venecije, dolaze da vide kako to rade "naši Švajcarci". Obojica smatraju da je to dobra ideja i za njihovu sredinu.

Svima posetiocima, kažu organizatori, biće ponuđeno dosta mogućnosti za razonodu, kao i domaći specijaliteti i muzika.

– Prošle godine smo na sajmu prodali nekoliko mašina za pečenje prasića, ali i dogovorili nove porudžbine – hvali se Slavko Lazić, predstavnik "Tri praseta" iz Sura, u kantonu Argau. – Ovog puta idemo da podržimo ovu veliku akciju i osmotrimo šta nam nude naši iz Srbije.

Sve informacije u vezi Sajma mogu se dobiti na telefon: 079/ 419 86 58 ili 076/402 99 99.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here