Superstar TV
Inspektorka Paligorić i Nebojša Ubiparić otkrivaju istinu

Za nastupajući vikend, kanal Superstar TV u okviru MTEL TV paketa će emitovati poslednje dve epizode hit serije “Nemirni”.

Kao što smo najavili sredinom maja na portalu Vesti online, gledaoci koji vole dobru krimi priču imali su priliku da uživaju u deset epizoda domaće serije koja je mešavina trilera, drame, krimića i misterije.

Za nastupajući vikend na kanalu Superstar TV, u subotu, 17. juna od 21 čas biće emitovana 11. epizoda, a u nedelju 18. juna u isto vreme (21 čas) poslednja, 12. epizoda serije “Nemirni”.

Maestralna režija Darka Nikolića uvodi nas u finale serije.

Glavna priča počinje istragom ubistva medicinkog stažiste Mladena Voinovića (Mihailo Milidragović), čije posmrtne ostatke posle pet godina slučajno nalaze građevinski radnici na beogradskog gradilištu.

Glavna inspektorka Mirna Paligorić (Nikolina Friganović) istražuje ovo ubistvo, a glavni osumnjičeni je Vukašin Banović (Strahinja Blažić), Mladenov mentor sa Instituta za sudsku medicinu.

Vukašin je u bekstvu, što povećava sumnju u njegovu krivicu, a sve umešane u Mladenov kraj čini uznemirenim i nesigurnim zbog mogućih zakonskih posledica.

U ulozi Momčila, Vukašinovog brata pojavljuje se Gordan Kičić. On je reli vozač koji posle tragične saobraćajne nezgode biva osuđen na izdržavanje zatvorske kazne. Nakon izlaska iz zatvora kreće u potragu za nestalim bratom Vukašinom i za otkrivanjem tajni.

Igor Benčina igra, istovremeno dve uloge, braću blizance Predraga i Nenada, koji su zaduženi da bez pogovora izvrše prljave poslove svojih nalogodavaca.

Pored glavne glumice Nikoline Friganović, koja je glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke, zapažene role imaju i glumci iz regiona: Dejan Aćimović (Sreten Božović, načelnik policije Grada Beograda), Marinko Prga (Dragić) i Janko Popović Volarić (Nikola Veličković).

U ulozi Dimitrija-Belog Belimarkovića gledamo Radoslava Milenkovića, koji i pored sve moći u kriminalnim krugovima ne može da sačuva sina Kristijana (Nikola Pavlović) od droge. Isti problem sa svojim naslednikom ima i glavna inspektorka Mirna Paligorić.

U svetu kriminala, droge i poroka vidimo lične priče i sudbine ljudi, kao i međusobne odnose i izdaje najbližih.

U ovom naizgled tunelu, čeka se svetlo koje nagoveštava izlaz.

Čekamo rasplet!

Subota, 17. jun od 21 čas na kanalu Superstar TV uz MTEL TV uslugu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here