Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim što su san svake dame, ovi modeli će biti u trendu ove sezone.

Kako god izgledali, svi imamo neke svoje “bubice”, pa često i onome što nam savršeno stoji nalazimo manu. Zato posežemo za onim odevnim komadima koji će prikriti naše nesavršenosti, a to je često komplikovan proces.

Međutim, takve pantalone su nam neretko ispred nosa, pa evo kako da ih pri sledećem šopingu lako pronađete.

Ovi modeli pantalona su savršeni za sve uzraste, pa ih mogu nositi i devojke i žene iznad 50 godina, a da izgledaju savršeno.

Pantalone sa strelicama

Ovo je klasični odevni predmet u ormanu svake elegantne žene. Pantalone sa strelicama su savršene za razgovore za posao i važne sastanke, ali se takođe lako mogu prilagoditi bilo kom topu i tako biti savršen stajling za uzbudljivu žurku. Zahvaljujući strelicama koje su na pantalonama, pogled je usmeren sa vaših nesavršenosti.

Lanene pantalone

Ukoliko volite udobnost i eleganciju, lanene pantalone su pravo rešenje za proleće. One savršeno sakrivaju vaše nedostatke, a sjajno izgledaju uz bele patike i majicu, ali se mogu veoma dobro uklopiti i sa štiklama, bluzom i blejzerom. Bež lanene pantalone su savršeni odabir, jer se najlakše kombinuju. Pored njih, crna takođe može imati veoma moćan efekat.

Pantalone do iznad članaka

Nije bitno koji materijal izaberete, jedino je važno da budu svetle boje. Otkrivanjem članaka ćete skrenuti pažnju sa svojih nedostataka. Osim toga, ove pantalone ćete lako stilizovati u svakoj prilici i u bilo kom uzrastu.

Bele pantalone

Elegancija i sofisticiranost idu uz pravi odabir pantalona. Pantalone u beloj boji odlične se za kombinovanje u svakoj prilici, jer će vašem izgledu svakako dati poseban stil. Ove sezone ih je najbolje nositi s elegantnim košuljama i prevelikim blejzerima.

Sive pantalone

Sive pantalone su još jedan klasik čije vreme nikada ne prolazi. Njih možete kombinovati sa 90 odsto odeće u svojoj kolekciji, a posebno ih je lako kombinovati sa svom obućom. Ovo je zbog toga jedna od najpametnijih investicija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here