Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je, u svom obraćanju uživo iz Njujorka, da će svet prisustvovati velikom sukobu, a kako kaže, “gledaćemo da Srbija preživi”.

Predsednik je istakao da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čoveka koji je spreman da se bori za svoju zemlju.

– Hoćemo da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Salivenom. Jel to lako ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lepo na vidiku? Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svetu se ništa lepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam ludak, da dramim, a na kraju se sve ispostavilo kao istinito – dodaje on.

​- Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. To nema veze sa situacijom u svetu. Geopolitička situacija ide u kanal i prisustvovaćemo velikom svetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi. Živela Srbija – poručio je Vučić.

3 COMMENTS

  1. A Zar ces samo nemo da gledas kako Rusi ginu? Kakva ti je to ego politika? I ‘oces tako da gledas kad RS bude nestajao i ko Sloba govoriti: Srbija nije u ratu?

  2. Мики М. каже да је А.В. као Де Гол.
    Ко је овде луд?
    Нас жедне преко воде преводе.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here