Pexels.com

Jedan privatni istražitelj je otkrio da većina muškaraca koje je špijunirao redovno radi iste stvari pre nego što ode da se sastane sa svojom ljubavnicom.

Privatni detektiv iz Konektikata Rej Rano kaže da pratiti muškarce, na koje njihove supruge i devojke sumnjaju da ih varaju, može biti vrlo dosadno, ali određeni tragovi mu redovno ukazuju da je „preljubnik“ krenuo da se vidi sa svojom ljubavnicom.

– Ako ide da se vidi sa svojom ljubavnicom, on obično želi čist auto – rekao je on.

Čim vidi da muškarac koga prati ide u auto-perionicu, pita se šta je sledeće.

– Neverovatno je koliko često to rade. Žene ne toliko. Žene često ne peru kola ako varaju, jer obično su muškarci ti koji žele da voze. Veoma je retko da vidim momka kako ulazi u ženski auto – nastavio je.

Rano je objasnio kako uspeva da snimi svoje „mete“, a da ga oni ne primete – kameru visoke rezolucije stavio je u šolju za kafu “za poneti”.

– Ako uđem u kafić ili supermarket, gde god treba da budem, samo skinem poklopac i stavim čep i izgleda kao da šetam sa kafom. U međuvremenu sve snimam – rekao je.

Nakon što dobije dovoljno dokaza, video-snimci i slike idu osobi koja ga plaća.

Četiri znaka da partner možda vara

Prema istraživanju YouGov-a iz 2022. godine, 54 odsto Amerikanaca koji su bili u monogamnoj vezi otkrilo je da su bili prevareni – emocionalno, fizički ili oboje.

Privatni detektiv Eron Bond kaže da, i pre nego što ga unajme za njegove usluge, ljudi koji sumnjaju na svog partnera primećuju iste znake.

Promene u ponašanju sa mobilnim telefonom

Prema Bondovom mišljenju, kada partner počne drugačije da se ponaša sa mobilnim telefonom, moguće je da nešto nije u redu.

– Ako počnu da nose svoj telefon svuda sa sobom, čak i po kući, ili izmišljaju izgovore kada im zatražite da koriste telefon, to bi mogao da bude znak da nisu verni – rekao je on.

Ne žele da provode vreme s vama ili pričaju o svom danu

Još jedna osobina koju neverni mogu imati je da pokazuju manje interesovanja da provode vreme sa svojim partnerom, ne pokazuju mnogo uzbuđenja kada ih vide, pa se čak mogu povući, ne želeći da pričaju o svom danu.

– Ako osećate da je vaš partner iznenada počeo da vas izbegava i više ne želi da radi stvari sa vama ili prestane da vam priča o svom danu, onda je ovo još jedno upozorenje. Partneri često izbegavaju svoje supružnike ili im manje govore o svom danu jer zapamtiti sve laži je nemoguće – navodi Bond.

Promena seksualnog nagona

I pojačan i smanjen libido može biti razlog za brigu, navodi on.

– Preljubnici su često manje zainteresovani za seks kod kuće jer ga već imaju van nje, ali ponekad mogu imati i više seksa kod kuće, jer se osećaju krivim. Oni koriste koriste vođenje ljubavi da sakriju svoju prevaru – rekao je on.

Negativan stav

Stres zbog varanja i zadržavanja svega u sebi može izazvati mnogo negativnih emocija koje će se onda preliti i na njihovog supružnika.

– Da bi se otarasili napetosti koju osećaju iznutra, pokušaće da ubede sebe da ste vi problem i niotkuda će postati kritični prema vama – rekao je Bond.

Međutim, ograđuje se, treba imati u vidu da je svaka veza drugačija i da ovi znaci mogu da ukazuju i na neke potpuno drugačije probleme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here