EPA/NINA PROMMER
Dvejn Džonson

Scena Netfliksovog filma zadala je poteškoće snimateljskoj ekipi jer glumac Dvejn Džonson nije mogao da uđe u električni Porsche Taycan.

Film “Red Notice” je veoma važan projekt za Netfliks jer će postati jedan o najskupljih filmova u istoriji ove streaming platforme. Budžet filma iznosi gotovo 188 miliona dolara, a biće prikazan 2021. godine. U ovom filmu glumi slavni Džonson, ali snimanje ne ide baš bez poteškoća.

Naime, on je putem Instagrama otkrio da je imao problem jer nikako nije mogao da sedne u Porsche Taycan, električni automobil koji je trebalo da bude korišten na sceni.

Stena se mesecima pripremao za film koji je uključivao i poteru automobilima za koju je kupljen i dopremljen Porsche Taycan. Međutim, kada je došlo vreme snimanja scene, Džonson je pokušao da uđe u automobil, ali bez uspeha. Problem su njegova preširoka leđa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели therock (@therock)

Ipak, producenti i snimateljska ekipa su se nekako snašli i uspeli da snime nešto drugačiju scenu.

Ovo nije prvi put da Stena ne može da stane u automobil, ali to nije ni čudo jeer je visok 196 cm i ima veliku mišićnu masu. Pre pet godina je isti problem imao kada je pokušao da uđe u Ferrari LaFerrari.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here