Tanjug
Oliver Antić

Nakon što se krivična prijava protiv ambasadora Srbije u Portugaliji Olivera Antića pojavila u medijima i na društvenim mrežama, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je da je prijava podneta, i to za nedozvoljene polne radnje.

Zbog smrti Antića prijavu će odbaciti, ali će na internetu ostati puno ime i prezime žrtve, koja je maloletna. Ima li ikakve veze smrt ambasadora Antića sa ovim slučajem i šta je zvanično uzrok njegove smrti i dalje nije poznato.

Pretragom imena nedavno preminulog ambasadora Olivera Antića na internet pretraživačima ili društvenim mrežama, moglo se pročitati kada, gde, kako i kojim rečima je Antić, kako se sumnja, maloletnu osobu navodio na polne radnje. Kružila je internetom krivična prijava podneta protiv Antića, a u prijavi se videlo i puno ime maloletnice.

Potvrdu da se protiv Antića vodi neki postupak, među prvima je dobio Igor Jurić, čovek koji se od nestanka i ubistva njegove ćerke bavi borbom protiv zlostavljanja dece.

– Moramo da znamo, nemamo šta da krijemo. I zbog toga, ako gledamo šta je manje zlo, ja ću vam uvek reći da je mnogo manje zlo da znamo ime i prezime i da upozorimo neke druge ljude šta će im se desiti ako budu zlostavljali decu – smatra Jurić.

Oliver Antić je poginuo pre četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane “Usta pakla” u blizini Lisabona. Portuglaski mediji su pisali i o mogućnosti da je izvršio samoubistvo. Porodica Olivera Antića je u srpskim medijima demantovala te navode i tvrdila da se radi o nesrećnom slučaju.

Javnost i dalje ne zna šta je zvaničan uzrok smrti ambasadora.

1 COMMENT

  1. A gospodin ministar spoljnih poslava, Selkovic, predstavlja ga kao finog gospodina. Sramota je ko nas sve u svetu predstavlja. Vreme je doslo da i ovde jedna dobra metla proradi a ne da se ovakvim necasnim ljudima upisuju u knjigu zalosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here