Vidoje Manojlović i Naxi Media

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, u četvrtak, 28. novembra proslavio je dve i po decenije postojanja u glamuroznom ambijentu jednog prestoničkog hotela, uz prisustvo brojnih ličnosti iz javnog života, predstavnika medija, saradnika i prijatelja.

Naxi radio se vodio time da uspeh i naklonost publike stekne spajajući ljubav prema radiju i domaćoj pop-rok muzici koja je kvalitetom položila ispit vremena. Četvrt veka postojanja potvrđuje da je ispit vremena položio i Naxi radio, koji se od osnivanja do danas zadržao među liderima lokalne i regionalne radijske scene.

Veliki broj prijatelja i saradnika koji su svojim prisustvom uveličali slavlje, kao i mnogobrojne čestitke pristigle iz celog regiona, potvrdili su da je Naxi radio medijska kuća koja se voli.

– Hvala vam što sam večeras najsrećnija i najponosnija žena na svetu! Ovde vidim sve drage prijatelje i saradnike na okupu i znam da ste ovde zato što se osećate kao deo naše Naxi porodice, koja iz godine u godinu raste sve više… a mi slavimo četvrt veka postojanja Naxi radija! To zvuči tako ozbiljno i veliko, i čini me ponosnom – istakla je Maja Raković, glavna i odgovorna urednica i vlasnica Naxi radija, najavivši još jedno iznenađenje za sve prisutne, video-čestitku kojom je Zdravko Čolić prvi čestitao rođendan Naxi radiju.

Autor i voditelj radio emisije “Popodne sa Milošem Lazićem”

– Naxi radiju bih čestitao na iskrenosti, lepoti kojom zrači, energiju, istrajnosti u kvalitetu programa, kvalitetu probrane muzike. Osluškujemo ono što žele naši slušaoci. Upravo onu muziku uz koju mogu da se opuste i uz koju važi naš moto “Opusti se i uživaj”. Posebno mi je drago, pošto imam direktan kontakt sa svojom publikom, što me slušaju i oni koji su nekad davno išli na koncert Bijelog dugmeta i to što me slušaju mladi ljudi koji spremaju ispit uz Naxi radio – izjavio je autor i voditelj emisije “Popodne sa Milošem Lazićem”.

U razgovoru za Vesti online Miloš Lazić je otkrio top tri ličnosti koje su svojim gostovanjem izazvale najpozitivnije reakcije kod publike.

– Definitivno jedne od najslušanijih emisija su one u kojima gostuje Zdravko Čolić, kada nam dođe Jelena Tomašević, Bajaga i mnogi drugi pevači koji su stvarno kvalitetni. Meni je izuzetno drago što nas sluša velikim delom i mlađa populacija. Imamo stalnu publiku. Uz Naxi radio se odrasta već 25 godina. Zadržani su stari i privučeni novi slušaoci. Hitovi koji se puštaju na našem radiju su vanvremenski. To je muzika koju voli ceo region već godinama – rekao je Miloš.

Proslavu rođendana uveličao je veliki broj zvanica iz javnog života koje su prošetale crvenim tepihom: Jelena Tomašević, Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Ana Stanić, Neverne bebe, Kiki Lesendrić, “Van Gogh”, Željko Samardžić, Sanja Ilić, Željko Bebek, grupa “Zana”, “Osvajači”, Nevena Božović, Sara Jo, Marina Ćosić, Žarko Stepanov, Bojan Perić…

 

Zaštitni znak Naxi radija oduvek je bila domaća pop-rok muzika, pa je i muzički program ove večeri bio u znaku regionalnih zvezda. Kao jedna od najvećih zvezda Naxi radija, bez čijih pesama ne prolazi nijedan dan, veče je otvorila Aleksandra Radović. Jedna od najpriznatijih pop pevačica današnjice,  u pratnji svog benda otpevala je hitove: “Ljubavi moja”, “Bivši dragi”, “Čuvaj moje srce”, “Čuvam te”, “Živeo kraj” i oduševila više od 700 zvanica.

Legendarni rok bend Crvena Jabuka doneo je posebnu emociju evocirajući uspomene uz neke od neprolaznih hitova poput “Nekako s proljeća” i “Stižu me sjećanja”, dok je završetak večeri bio rezervisan za Marinu Perazić, koja je uz pesme grupe “Denis&Denis” sve prisutne podsetila na hitove koji su obeležili 80-te i začetak talasa elektronske muzike. “Soba 23”, “Program tvog kompjutera”, “Lažljiva”, “Oaza snova” bili su više nego dovoljan razlog za sjajnu atmosferu na podijumu za igru.

Tokom cele večeri goste je zabavljao fantastičan Blah Blah bend, koji je atmosferu zagrejao najvećim hitovima domaće pop muzike.

Naxi žurke postale su poznate kao najglamuroznije i najveselije gradske proslave, a tako je bilo i ove večeri, kada je Naxi radio u društvu prijatelja obeležio značajan jubilej.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here