Prostitutka napisala knjigu: Samo me dolari pale!

0

 

Natalija Mek Lenan napisala je knjigu ispovesti u kojoj je otkrila javnosti kako izgleda život nekoga ko se bavi poslovnom pratnjom.

 

Natalija je bila poznata kao "najskuplja riba" na Menhetnu. Danas ona kaže: "Samo me dolari pale".

 

Posle godina zadovoljavanja poznatih ličnosti, političara i sportista Natalija je odlučila da napiše knjigu: "Cena: Moji usponi i padovi kao Natalije". Nju uopšte nije bilo sramota da stavi na papir sve ono što je proživela.
 

Njena prva mušterija bijo je Azijac u 40-im koga je primila u svoj apartman. "Nije hteo ni piće da popije. Odveo me je u spavaću sobu i završio u roku od dva minuta", priča o svojim iskustvima Natalija. Zbog toga što se sve desilo tako brzo Natalija je pomislila "vau, ovako baš brzo možeš da zaradiš"…

 

Natali je došla u Ameriku 2000.godine. Upravo je završila glumu u Montealu i nastupala je u jednom malom brodveju. Luda žurka jedne noći 2001. promenila je njen život jer je tada upoznala izvesnog Džejsona. On nije oklevao i odmah joj je ponudio posao u njegovoj agenciji za poslovnu pratnju sa početnom platom od 700 dolara.

 

Ona je pristala pod jednim uslovom:"ako postane odvratno, da to više ne radi". Ali ubrzo je shvatila da joj se dopada da "spava sa poznatim ličnostima". Ali ne samo to, ona se toliko "navukla" na seks, da bi kad nema posao " pustila pornić i masturbirala", kaže Natali.

 

Ipak, takav život joj je doneo i mnogo patnje, a jedna od njih je droga. Ipak, Natali je otišla na lečenje, a danas živi normalnim životom u Montrealu. Njena knjiga se za sada dobro prodaje i košta 12 evra. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here