Tanjug/AP

Oko hiljadu ljudi okupilo se danas u centru Moskve zahtevajući da Izborna komisija prihvati kandidaturu opozicionih kandidata na izborima za gradsku skupštinu u septembru.

Skup je odobren kao miting opozicionih lidera i njihovih glasača pošto je Moskovska izborna komisija odbila da prihvati kandidaturu njihovih nekoliko predstavnika zbog nevažećih potpisa.

Demonstranti su uzvikivali parole kao što su: “Mi smo vlast ovde!” i “Putin je lopov”.

Najpoznatiji ruski opozicioni lider Aleksej Navalnji još nije stigao na skup koji su ruske vlasti dozvolile. Do ovog trenutka nije bilo hapšenja, prenosi AP.

Ilja Jašin, jedan od kandidata za čiju kandidaturu su potpisi proglašeni nevažeći, pozvao je demonstrante da krenu u marš sa njim do kancelarije gradonačelnika i iznesu svoje izborne zahteve.

6 COMMENTS

  1. Sve zapadne placenike pohapsiti i poslati u Sibir. Mnogi narodi, cak i Nemci, bi bili sretni da imaju takvog vodju.

  2. u pravu je narod tek su saznali da je istina svi su lopovi svaki hoce rat ali da ginu drugi ludi ne sinovi od funksionera nego obicni siromasni gradjani apelujem da svaki narod svake nacie da ne bude glup da ratuju da ginu a veliki funksioneri da uzivaju u kralovske stolice za sve nas obicne lude moramo da gledamo ka bolji buducnost nase zivote nase Familie svi vonici da dezertiraju jadni oni da moraju da slusaju take lidere koji ovladaju celu drzavu a gleda samo z asvoju stolicu

  3. Hiljadu demonstranata protiv Vladimira Putina u Moskvi,gradu koji ima više od deset miliona stanovnika……veliki uspjeh opozicije…..ha,ha,ha

  4. Ne znam šta znači danas reč lo,pov.Da li je lo,pov i onaj koji za pare prodaje svoju zemlju.E to je lo,pov.Ba,gro pro,palička vi ćete da ga nazvate lo,povom.On je državnik kojeg danas ceo slobodarski svet uvažava i slovi ga najvećim imenom današnjice.Našla se ban,da plaćenika da proziva ČOVEKA.

  5. Eto šta rade zapadni lupeži ! Plaćaju decu da viču : ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here