Vesti
Ekipa Sinđelića do 10 godina sa srebrnim medaljama

Protekle sedmice održana je redovna godišnja skupština Fudbalskog kluba Vestgejt Sinđelić iz Melburna, na kojoj su članovi dosadašnje uprave mahom dobili novi mandat, a raspodeljene su i funkcije i zaduženja za narednih 12 meseci.

Na mestu predsednika kluba ponovo je poverenje Skupštine dobio Bili Šišmanović, koji je i poslednjih godina vršio tu dužnost. Za novog potpredsednika imenovan je Nik Arsenijević, a Goran Ilić i Danijel Jeftić su klupski blagajnici. Bobi Vulović će i dalje biti na funkciji klupskog sekretara, a Saša Bubulj i Tim Rajak vodiće brigu o sponzorstvima.

Kada je reč o sportskom delu uprave, Aleksandar Ilić je koordinator za muški seniorski tim, Aleksandar Jovičić za ženski tim, a Demijen Azopardi i Džoni Bubulj su koordinatori za juniorski pogon.

Nikola Grba je zadužen za organizaciju utakmica i ostalih klupskih obaveza, Aleksandar Ilić je referent za nabavku sportskih rekvizita i opreme, a Danijel Jeftić će vršiti komunikaciju s medijima i brinuti o klupskoj članarini. Milan Ković i Mladen Bubulj su referenti za poslove klupskih menadžera i vodiće brigu oko terena i klupskih prostorija.

Na sednici su određeni i prvi koraci za pripremu klupskih radova, najpre za pripremni period ekipa pred početak nove sezone, u nadi da će posle više od dve godine obeležene odlaganjima i prekidima takmičenja zbog epidemioloških restrikcija, za sve u klubu, kao i za navijače neizvesnost biti okončana i da će se fudbal vratiti u normalne tokove u Viktoriji.
U klubu veruju da je pandemijska pošast prošla i da je vreme da se nastavi s okupljanjem ljubitelja fudbala u Sinđelićevim prostorijama, kao što je uvek bilo tokom proteklih 36 godina, koliko ovaj srpski klub postoji.

Pripreme seniorske ekipe počinju ovih dana, a u planu je renoviranje domaćeg terena, pa će fudbaleri u početku trenirati na drugim obližnjim lokacijama dok teren u Ardieru ne bude potpuno spreman za upotrebu.

Drugo mesto za Sinđine dečake

Juniorski tim Sinđelića za igrače ispod deset godina, koje vode glavni trener Džoni Bubulj i Demijen Azopardi, učestvovali su na turniru u u Maunt Elajzi. Sinđini dečaci su završili takmičenje na drugom mestu, što se s obzirom na jaku konkurenciju smatra velikim uspehom. U Sinđeliću veruju da je ovaj rezultat i najava novih uspeha mlađihkategorija u narednoj godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here