Portugalski vezista Bruno Fernandeš mogao bi da propusti kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo protiv Srbije.

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započinje na domaćem terenu sa novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Orlovi dočekuju 24. marta Republiku Irsku, a tri dana kasnije u Beograd stiže šampion Evrope Portugal, za koji najverovatnije neće nastupiti jedan od glavnih igrača Bruno Fernandeš.

Trener Mančester junajteda ne želi da pusti Bruna na reprezentativnu pauzu jer bi najbolji i najefikasniji igrač “crvenih đavola” morao po povratku u Englesku da prođe stroge karantinske mere i da bude u izolaciji.

To znači da bi Solskjer ostao bez najboljeg igrača na nekoliko utakmica i to mu nikako ne odgovara, s obzirom da se Junajted bori za plasman u Ligu šampiona i u borbi za Top 4 biće napeto do samog kraja, pa je s toga svaka utakmica bitna.

Engleski mediji prenose da je to već rešeno i da Ole sigurno neće pustiti Bruna, ali još nije potvrđeno iz jednog od najvećih engleskih klubova.

Engleski novinari su uvereni u to da će Portugal igrati bez Bruna, što je dobra vest za “orlove” jer je pored Ronalda i Andrea Silve, Fernandeš u najboljoj formi.

Ove sezone je odigrao 40 utakmica za Junajted u svim takmičenjima i upisao 22 pogotka i 13 asistencija.

Pored Solskjera, na reprezentativnu pauzu žalio se i Jirgen Klop, koji ne želi da pusti svoje igrače na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Spisak za kvalifikacione mečeve će Dragan Stojković saopštiti u petak, dok će tokom sledeće nedelje to učiniti i i selektor Portugala i videćemo da li će se na njemu naći Bruno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here