Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu reči podrške.

– Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba Nebojši Čoviću i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u BanjalLuci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću – rekao je Kuzmić, a prenosi zvanični sajt kluba.

On se zahvalio i navijačima, kako je rerkao, moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mu podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

– Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred – rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporovak ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Izvor:
Vestionline, Tanjug

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime