Prva javna kuća za žene otvara vrata!

0

Za bordel se prijavila i dva muškarca sa Balkana
 

Vlasnici jednog od poznatijih legalnih bordela u okolini kockarskog raja Las Vegasa odlučili su da oplemene svoju ponudu. Uz to što pod normalno nude ženske prostitutke za isključivo muške klijente, ubrzo će nuditi muške prostitutke isključivo za ženske klijente. Time će bordel "Shady Lady Ranch" postati prvi legalni bordel za žene u Americi.

Vlasnik bordela Jim Davis (78) koji vodi posao sa svojom ženom Bobi prikupio je sve potrebne dozvole i sprema se za posao. "Sada mi preostaje još samo da pronađem muškarce jer sumnjam da bi mene, s obzirom na moje godine, izabrala ijedna žena ma koliko ona uspaljena bila", rekao je Davis.

 

Na oglas se javilo više od stotinu muškaraca, od kojih su dvojica iz Evrope. Kriterijumi su vrlo jednostavni. Starost od 21 do 40 godina, zdravlje, spremnost da se udovolji, predanost poslu, obrazovanost i, naravno, dobar izgled. Prema vlasnikovim rečima, njegova supruga je već odabrala desetoricu koji bi mogli odgovarati.

 

Vlasnici su želeli svojom ponudom da pomognu brojnim ženama koje dolaze da se kockaju u Las Vegas, a željne su i dodatnog provoda. U bordelu su sigurne od bilo kakvih bolesti, a neće biti opljačkane, garantuje vlasnik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here