Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine je na domaćem terenu, na stadionu “Karađorđe” odigrala 1:1 sa vršnjacima iz Letonije. Novi selektor “orlića” Neško Milovanović osvojio je prvi bod na čelu reprezentacije, pošto je u prvom kolu pretrpeo poraz na gostovanju u Rusiji (0:1).

 

Letonci su za 90+ minuta fudbala imali tek 40 odsto poseda lopte, a u okvir gol rivala šutnuli su jedanput. Ipak, taj jedan šut bio je dovoljan da se postigne gol.

Strelac prvog gola na meču bio je Regza, koji je u 10. minutu matirao Ilića za neočekivano vođstvo gostiju.

U 57. minutu “orlići” su izjednačili kad je kombinacija bivših igrača Crvene zvezde uspela da “poentira” – Aleksa Terzić je uposlio Luku Adžića koji je bio neumoljiv.

Milovanović je do kraja utakmice napravio maksimalan broj izmena ne bi li nešto osvežio, ali promene rezultata nije bilo.

SRBIJA: M.Ilić, Marković (od 46. Devetak), Mašović, Pavlović, Terzić, Petrović, Račić, L.Ilić (od 72. Nišić), Adžić (od 77. Zlatanović), Joveljić (od 65. Tedić), Stuparević (od 72. Čumić).

LETONIJA: Purins, Soloveičiks, Balodis, Minkevič, Birka, Toniševs (od 90+2 Hovoničkis), Saveljevs, Liepa, Grinbergs (od 59. Zelenkovs), Jauzems (od 59. Kudars), Regža (od 70. Kokins).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here