Publika uživala u komediji

0

Pozorišna predstava Stevana Koprivice "Pevaj, brate 2. deo", u organizaciji Saše i prijatelja, prošlog vikenda je nasmejala frankfurtsku publiku.
U nastavku urnebesne komedije po kojoj je snimljena i serija, Marjan, Udžejl i Fajta našli su se u misiji Evrosong između politike i muzike. Glumci Milan Vasić, Milan Kalinić i Andrija Milošević su pred prepunom salom ponovili uspeh koji su postigli pre dve godine kad je u Frankfurtu viđen prvi deo.
Vladana Lakić je došla iz Ofenbaha.
– Predstava je bila fenomenalna i baš me je nasmejala. Jako mi se dopala tema i zanimljivo je mesto gde se radnja održava. Andrija Milošević je baš dobro odigrao svoju ulogu – kaže Vladana.
I Miloš Vražitorović je oduševljen Andrijom Miloševićem.
– Prvi deo sam gledao kao seriju, a večeras sam video i drugi deo. Komedija je odlična, ali imam utisak su u seriji Udžejl i Fajta više došli do izražaja, mada su i večeras bili solidni.
Dragani Milanović iz Frankfurta se više dopao drugi deo komedije i za "Vesti" kaže:
– Predstava je jako dobra, a poseban utisak je na mene ostavio način na koji je obrađena tema "Misija Evrosong". Glumci su fantastični i ne bih mogla da izdvojim nekog od njih.
Predstavu je gledao i Miloš Jojić, naš internacionalac, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Borusije iz Dortmunda.
– Činjenica da sam četvrti put večeras gledao predstavu sve govori. Lepa komedija, dobra priča, momci su pozitivni i sugurno ću je pogledati još koji put.
– Bogu hvala, sve je bilo onako kako smo se nadali. Zahvaljujući, pre svega, "Vestima" sa kojima smo uradili dobru kampanju, bila je puna sala. Po reakciji publike, mislim da su svi bili zadovoljni što je u suštini najbitnije – rekao je posle predstave organizator Aleksandar Saša Jovanović.

Magdalena dobila risiver
U nagradoj igri kratko pre početka predstave, Magdalena Jandrić iz Frankfurta je dobila paket Net TV plus. Srećna dobitnica je od agencije Joker
, glavnog sponzora predstave, na poklon dobila risiver preko koga će naredna tri meseca gledati besplatno naše televizijske kanale.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here