commons.wikimedia/StefanosKozanis
Krf

U Dasiji, poznatom letovalištu na Krfu, danas se dogodilo dvostruko ubistvo, kada je napadač ubio ženu i muškarca, a potom je počinio samoubistvo.

Vlasti su obaveštene u 11.30, kada je policija stigla na mesto događaja i pronašla tela muškarca i žene ispred kuće, preneo je grčki list “Katimerini”.

Prema poslednjim informacijama, počinilac je iznajmljivao stan u dvospratnoj kući vlasnice koja ga je iselila, dok još nisu razjašnjene okolnosti pogibije druge žrtve, čoveka koji je ranije živeo u Francuskoj.

Počinilac je, prema dobijenim informacijama, pucao i ubio žensku osobu oko 11.30 sati pre podne, posle žestoke tuče u dvorištu njene kuće.

U dvorištu je pucao i ubio stranca koji je živeo na prvom spratu, a zatim se navodno zatvorio u kuću i oduzeo sebi život.

Prema navodima grčke televizije “Krf”, istraga je u toku, a policijske snage su na licu mesta.

Incident se dogodio pored velikog hotelskog kompleksa, a do njega je verovatno došlo zbog finansijskih ili imovinskih sporova, prenosi televizija. Prema policijskim izvorima, počinilac, inače otac policajca, otvorio je vatru iz lovačkog oružja.

Televizija “Krf” izveštava da je možda ranjena još jedna osoba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here