Pixabay.com

U pucnjavi u centru grada Holiouka, u američkoj saveznoj državi Masačusets, život je izgubila beba koja je rođena odmah nakon što je njenu majku pogodio zalutali metak dok se vozila u autobusu.

Žena koja je upucana i nakon toga se porodila, jedna je od nekoliko osoba koje su pogođene iz vatrenog oružja nakon tuče koja je izbila u centru Holiouka, saopštile su lokane vlasti, preneo je AP.

Međutim, nije odmah potvrđeno u kakvom stanju su osobe koje su pogođene u pucnjavi, niti da li su osumnjičeni uhapšeni, iako je portparol državne policije izjavio da ne veruje da postoji kontinuirana pretnja za javnost.

Trudnica je pogođena dok je sedela u javnom autobusu i prebačena je u bolnicu u kritičnom stanju, saopštilo je Okružno tužilaštvo Hampden.

“Detetu, koje je rođeno po prijemu ranjene majke u bolnicu, bila je potrebna medicinska pomoć, ali uprkos naporima lekara novorodjenče je tragično preminulo”, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Policija je reagovala na pucnjavu u sredu 12:38 po lokalnom vremenu, a u prvim reakcijama policije je saopšteno da su, po svemu sudeći, tri muškarca umešana u sukob koji je prethodio pucnjavi.

Nadležni su potvrdili da je pokrenuta istaga, ali tužilaštvo nije odmah odgovorilo na upite Asošijeted presa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here