EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Svi počinioci, organizatori i naručioci zločina u koncertnoj dvorani “Krokus” biće pravedno kažnjeni, ovo je udarac za Rusiju i ruski narod, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin u obraćanju građanima posle terorističkog napada u Podmoskovlju.

– Teroristi će se suočiti sa odmazdom – rekao je ruski predsednik, prenosi RIA Novosti.

Prema Putinovim rečima, izvršioci terorističkog napada krenuli su da beže prema Ukrajini preko ranije pripremljenog sigurnog prolaza za prelazak državne granice.

Ruski predsednik je rekao da su zločinci koji su izvršili teroristički napad u “Krokusu” kod Moskve došli da hladnokrvno ubijaju, da pucaju u ljude iz neposredne blizine, kao što su to nekada činili nacisti.

– Zločinci su hladnokrvno i smišljeno krenuli da ubijaju, da pucaju na naše građane, našu decu, kao što su to nekada činili nacisti kada su vršili masakre na okupiranim teritorijama. Planirali su da prirede egzekuciju, krvavi čin zastrašivanja – rekao je Putin.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here