ATAImages
Vladimir Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da protivnici Rusije ne postižu rezultate koje su zacrtali, već sasvim obrnute, jer ne znaju s kim imaju posla.

Ruski predsednik sastao se posle izbora sa predsednikom Dume Vjačeslavom Volodinom i liderima frakcija u parlamentu.

Putin se osvrnuo na situaciju oko Ukrajine, istakavši da protivnik, pokušajima da zaplaši ruski narod, postiže sasvim obrnute rezultate.

– Protivnici Rusije ostvaruju ciljeve ali ne one koje su sebi zacrtali. Oni ostvaruju potpuno obrnut rezultat. Oni ne shvataju s kim imaju posla, sa Rusijom – istakao je on.

Volodin: Pobeda Putina – pobeda svih građana

Predsednik Dume je rekao da se Putinova pobeda na predsedničkim izborima doživljava kao pobeda svih građana.

– Održani predsednički izbori prvi put nisu razjedinili već konsolidovali – rekao je on.

Putin je pozvao lidere frakcija u Dumi da ujedine napore u cilju interesa države.

– U Rusiji ima još dosta gluposti i nepravde, rano je da vlasti spavaju na lovorikama –  dodao je on.

Podsetimo, Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na predsedničkim izborima, saopštio je Centralni izborni komitet nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića.

Za aktuelnog šefa države je glasalo više od 76 miliona birača, što je, takođe, rekordni pokazatelj. CIK će zvanične rezultate izbora objaviti na specijalnoj sednici 21. marta.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here