EPA

Rusija se nalazi u teškom periodu svoje istorije, od raspada SSSR nedobronamernici su želeli da je unište i potčine, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

– Rusija se, kao što znamo, nalazi u teškom periodu svoje istorije. To je svima jasno. Nakon raspada SSSR, naši geopolitički nedobronamernici su, naravno, postavili sebi cilj da unište to što je još preostalo od istorijske Rusije. Odnosno da se završi raspad njenog jezgra, Rusije, Ruske Federacije i da se to što je preostalo podredi njihovim geopolitičkim interesima – rekao je Putin.

On je naglasio da o tome govore i bivši direktor FSB i sekretar Saveta bezbednosti. Kako je istakao, Rusiju su smatrali slabom karikom, ali su shvatili da su pogrešili

– Očigledno je neko smatrao da je naša država slaba karika, prevario se i, po mom mišljenju, mnogi su već shvatili da greše. To se nikad nije desilo, niko nije uspeo u tome i neće se desiti. Niko neće uspeti u tome. Ovo je očigledna istina, apsolutno tačno – rekao je Putin.

4 COMMENTS

  1. SKLONI SE DA IZAĐE IZ TEŠKOG PERIODA!!!
    SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. Sta si se uvatio Rusije ko pijan plota, a? Idi, uzmi , pa se pistolj i oslobodi Rusiju. Vreme ti je da ides u penziju Vladimire. Ali ti znas najbolje, ako odes u penziju, visit ces na najvecem tornju u Kremlju. Sramoto slavne ruske istorije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here