EPA-EFE
Vladimir Putin

Maksimalna ponuda za vizit kartu ruskog predsednika Vladimira Putina iz vremena njegovog rada u Lenjingradskom Gradskom veću 1990-ih godina, uoči početka aukcije u Sankt Peterburgu dostigla je 200.000 rubalja (oko 2.000 evra), navodi se na sajtu na kojem će se održati elektronska aukcija.

Na aukciji, koja će se održati 24. decembra u 15.00 naći će se Putinova vizit karta dok je radio kao savetnik za međunarodne odnose predsednika Lenjingradskog gradskog veća narodnih poslanika. Nekoliko brojeva telefona na ovoj vizit karti napisano je Putinovom rukom.

“Najveća ponuda iznosi 200.000 rubalja”, navedeno je na sajtu.

Ovo nije prvi put da se Putinove vizit karte stavljaju na prodaju. Tako je u oktobru 2019. godine, na jednom od specijalizovanih internet resursa, vizit karta iz vremena njegovog rada kao predsednika odbora za spoljne odnose kabineta gradonačelnika Sankt Peterburga stavljena na prodaju za 2 miliona rubalja. Putin je na ovoj poziciji radio od 1991. do 1996. godine. Na istom sajtu je ranije ponuđena “100% originalna” Putinova vizit karta iz vremena njegovog rada u Lenjingradskom gradskom veću za 950.000 rubalja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here