instagram/printscreen
Rada Manojlović

Rada Manojlović započela je muzičku karijeru učešćem u “Zvezdama Granda”, a u nekoliko navrata je istakla da želi da ostane svoja, verna prirodnom izgledu, ponašanju i bez papreno skupih komada nakita, kao i garderobe. 

Kako je istakla, svojevremeno su joj koleginice govorile da mora da opravda status javne ličnosti da nosi skupocene stvari, ali kako kaže, ona nikad nije podlegla pritisku okoline.

– Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup – ispričala je Rada, koja kaže da se za jedno gostovanje u emisiji obukla u online šopu:

– Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam – iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

– Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam garderobom – kazala je Rada u emisiji “150 minuta”.

Podsetimo, Rada je nedavno angažovala sestru Maju Manojlović kao svoju menadžerku, jer kako kaže na taj način sav novac ostaje u kući.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here