ATAImages
Rada Manojlović

Pevačicu Radu Manojlović takođe nije zaobišla kriza izazvana pandemijom korona virusa.

Ona već mesecima nema nastupe, te samim tim ni prihode koje inače na taj način ostvaruje.

Rada se zbog aktuelne situacije iz Beograda preselila u rodno selo Četereže, u porodičnu kuću u kojoj žive njena sestra i otac, a trenutno navodno zarađuje isključivo od pregleda na Jutjubu.

“Rada je bila među najtraženijim pevačicama, uvek je imala zakazane nastupe i to mesecima unapred. Njen honorar je u proseku oko 5.000 evra, tako da je mesečno u džep stavljala čak 40.000 evra”, rekao je izvor blizak pevačici i nastavio:

“Sada kada nema svirki živi od pregleda na Jutjub kanalu, ali se ne žali. Mesečno može da zaradi od 500 do 1.500 evra i kaže da joj je to u ovoj situaciji dovoljno jer ima ljudi koji nemaju ni za hleb.”

1 COMMENT

  1. Ako je zaradjivala pre i do 40 000 evra, znaci da ima ustedjevinu i da ne zivi samo od Youtube-a i pregleda, nego i od ustedjevine… bar tako logika nalaze… nisu te hiljade evra nestale u vazduhu sa pojavom pandemije i korone…

    • Nestali evri na ulepsavanje, silikone, botoks itd. Ja joj sada ne bih dala ni tih 500 € . Moja komsinica zivi sa muzem i dvoje dece sa 400e mesecno a ko zna koliko je jos takvih na rubu egzistencije?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here