Radnici Mekdonaldsa oprali krv ubijene

0

Reuters
Tuldže Albajrak je sahranjena uz nemačke i turske zastave
 

Naime policiju je u prvom trenutku zbunjivalo što nigde na mestu gde je povređena, ispred lokalnog Mekdonaldsa, nema tragova krvi. Tek pre nekoliko dana otkriveno je kako je šef restorana Mekdonalds, koji se nalazi u delu grada Kajzerlaj, naredio jednom od zaposlenih da mokrom krpom obriše tragove skorele krvi s asfalta.

Pretpostavlja se da to nije urađeno kako bi se prikrili tragovi, već da gosti zbog krvave mrlje ne bi izbegavali restoran, kako ne bi izašao na zao glas. Kada su jutro po incidentu forenzički stručnjaci iz policije stigli da uzmu tragove, više nisu

mogli tačno da utvrde gde je ova studentkinja pala na tlo, niti kako je zadobila smrtonosne povrede.
Kako su "Vesti" već pisale, nesrećna Tuldže Albajrak je životom platila građansku hrabrost kada je stala u odbranu dve maloletnice od 13 i 15 godina.

One su kobne večeri bile u Mekdonaldsu, gde su umesto na obližnjoj stanici čekale podzemnu železnicu da ih preveze kući. Sanel M. je sa dvojicom prijatelja slavio punoletstvo i nakon slavlja u diskoteci u Ofenbahu, pijani su došli u Mekdonalds. Pokušali su devojčice da ubede da pođu sa njima i kod njih prespavaju.

Kada su one to odbile Sanel M. je postao navalentan i maloletnice su povikale u pomoć. Priskočila je Albajrakova, koja je uz pomoć dvojice zemljaka iz Turske, koji su se tu slučajno zatekli, uspela da izbaci nasilnike iz restorana. Sanel M. je međutim sačekao da ova studentkinja sa prijateljicom izađe iz restorana i nakon nekoliko uvreda udario je po licu. Tuldže je pala na zemlju i u komi prebačena u bolnicu.

U pritvoru do suđenja

Sanel M. je nakon napada na Albajrakovu uhapšen. On se od tada nalazi u pritvoru za maloletnike u Visbadenu. Tamo čeka počekatk suđenja koje je zakazano za proleće ove godine. Tada će javnost i saznati da li je nesrećna studenkinja preminula od posledica njegovog udarca ili je prilikom pada na zemlju udarila u neki kamen ili beton i tako zadobila povrede od kojih je preminula.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here