MN PRESS/foto: Nebojša Paraušić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč protiv Bajerna, ali je uveren da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

Košarkaši Crvene zvezde zaputili su se ka Minhenu, gde ih u petak čeka meč sa Bajernom u 33. kolu Evrolige. Ovaj duel dobio je na značaju posle brisanja učinka ruskih klubova, pošto su oba tima dobila šansu da se plasiraju u plej-of.

– Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe – rekao je Radonjić.

Crveno-bele i dalje muče povrede – Branko Lazić ima problema sa listom, a Ostin Holins sa kolenom.

– Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega. Zbog toga, u ovim našim trenutnim okolnostima, svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u sitauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak – rekao je trener Crvene zvezde.

Odmah nakon utakmice u Nemačkoj, ekipa se u subotu seli u Kaunas gde će u nedelju odigrati zaostali meč protiv Žalgirisa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here