EPA-EFE
Ebrahim Raisi

Izraelski napad na teritoriju Irana doneo bi potpunu promenu okolnosti, izjavio je danas iranski predsednik Ebrahim Raisi.

U govoru tokom posete Pakistanu koji je prenela iranska novinska agencija IRNA Raisi je upozorio da bi “izraelski napad na Iran mogao dovesti do toga da ne ostane ništa od cionističkog režima”, preneo je Rojters.

Prema rečima iranskog lidera podrška Amerike i Zapada ubijanju i ranjavanju više od 100.000 Palestinaca na uzurpiranoj zemlji Pojasa Gaze pokazuje da su danas najveći prekršioci ljudskih prava Amerikanci i Zapad.

– Apsurdna je njihova tvrdnja da brane ljudska prava – istakao je iranski predsednik Ebrahim Raisi.

1 COMMENT

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here