MN Press

Da Crvena zvezda nije dovela Aleksandra Dragovića i Partizan vratio Rikarda Gomeša, nema sumnje da bi dolazak Slobodana Rajkovića u TSC bio najzvučniji transfer ovog leta u Superligi Srbije!

Rajković se u srpski fudbal vratioposle 14 godina u inostranstvu, a mnoge je iznenadio njegov izbor – pogotovo što je nekoliko godina bio velika želja Crvene zvezde i Partizana.

Sa crno-belima je čak i trenirao, sve je izgledalo da će potpisati, ali je (ne)očekivano završio u Peruđi na zimu 2020. godine.

– Priključio sam se treninzima Partizana na poziv ljudi iz uprave i tadašnjeg trenera Miloševića. Od prvog dana sam govorio da želim da treniram, ali bez obaveze da potpišem ugovor. Zahvalan sam na tome – rekao je Rajković za “Sportski žurnal” i dodao:

– S Dejanom Stankovićem sam bio saigrač, ostao prijatelj. Bilo je kontakata, ali u tom momentu nisam bio spreman da se vratim u naš fudbal.

Rajković je, inače, dete OFK Beograda odakle je 2007. otišao u Čelsi. Igrao je na pozajmicama za PSV, Tvente, Vitese, HSV, Darmštat, Palermo, pomenutu Peruđu i Lokomotivu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here