Rama: Srbija mora priznati Kosovo

Kosovo Online, Vestionline
26
Tanjug/AP
Premijer Albanije Edi Rama

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da su Sjedinjene Američke Države i Evropska unija protiv razmene teritorija između tzv. Kosova i Srbije, preneo je Zeri.

On je u intervjuu rekao “da nije za podelu Kosova niti za promenu granica” optužujući opoziciju “za podsticanje mržnje”.

– Sve priče da sam ja taj koji će podeliti Kosovo su bajke za širenje mržnje. Kosovo i Crna Gora danas imaju veoma dobre odnose. Ovde imamo niz protagonista koji su spremni da bace Albaniju u pakao i  da uzburkaju situaciju na Kosovu. Kosovo i Srbija moraju zatvoriti to pitanje i Srbija mora priznati Kosovo – rekao je Rama i dodao da je “protiv razmene teritorija i protiv granica po etničkim linijama”.

On je istakao da je svoje ideje predstavio i nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, nakon čega mu je ona rekla “da se slaže”.

26 COMMENTS

  1. Normalno je da Rama priča svoju priču.E pa ni mi nismo za podelu onog što je naše.Kosovo je srpsko i tu je kraj svake priče.

  2. dobro rekao rama bice vrlo brzo hocemo necemo mora svaki mora da s emisli z ajedan bolji buducnost zaboraviti naono sto se desilozandje100 god ratovi donesu samo siromastvu zato bolje otvoriti oci i misleti za buducnost nase buduce generacie od mrznje nema nista samo lose rat bio i bilo dosta poginuli neduszne lude znam da to nije lako zaboraviti u onu sto neko izgubio sve i svasta na taj rat ali ne ide to uvek tako zivot ide dalje

    • Kad si toliko pametan, misli na budućnost a ne na prćije i države.
      Što ne pravite državu u Švajcarskoj. Ko je terorista Srbija ili Vi???
      Što ste tražili to će te i dobiti, samo … mir i slobodu ste imali ali to ste prokockali. Ovoga puta Srbija će uraditi ono što treba sa vama! Onda problema neće biti. Nema prijateljstva sa vama, to ste iznova i iznova pokazivali.
      Dokle je Srbija to vi dobro znate, zašto bi ste inače tražili priznanje od Srbije. Treba vam izdajnik koji će da klekne i vama se pokloni. E pa “neće da može”. To što vam televizija i mediji pokazuju je varka. Svaki Srbin je uvek spreman da brani svoje, to zapamtite!!!! To što ste dovukli plaćeničku bagru vam neće pomoći. Car Lazar i srpski junaci su prolili krv i zivot dali za našu zemlju, nije ni Murići ni Bečiri ni Pacoli ni Veselji…. dok je poslednjeg Srbina borba za naše Kosovo i Metohiju će biti. Mnogo veće divljačke horde i osvajači su pokušavali da porobe Srbiju prošli su kako su prošli… a kako će te vi, od vas zavisi!

    • Kad se vrati oteto bice mira ako vasi ne terorisu kao sto su uvek radili. Kako deci objasniti da se odustaje od onog sto je oteto?

  3. Skjavelsko idioto ne lupetaj ko bajegi znas nesto tebi je opet bolje ovde nego dole kude tvoji dodelu mnogo sredstva samo da vi budete dalje ot njih zato vas kralj nasilno odveo u Albanskim imanjima dodelivsi vam albanske zemljiste i vi opet nese stvorite na ljude pijandure nistavi muke imaju srbi s vama zato vas navikaju siptari brdjani i ruski ganci

    • Pa bilo je nekad i Otomansko carstvo, i Austrougarska .. pa i Nemačka okupacija , beše i tad rešeno?
      Al trajaše koliko trajaše.
      Od koga rešeno? Od šake kriminalaca i bandita koji rade za interes Londona? Uvukli su narod u iluziju o nekakvoj borbi za Kosovsku državu, Kosovska nacija,… budalaštine i izmišljotine Londona? To je uslov za prosperitet i budućnost? Osilila se bagra!
      Bože zdravlje ima pesticid i za tu gamad.

  4. Kad ti to kažeš to znaci da uopšte ne moramo. Kada tvrdite da je tzv. Kosovo nezavisno, zašto tražite da ga Srbija prizna?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here