Jens Koch
DOVOZE 33 ŠLEPERA: Ramštajn

Ove godine Ramštajn je ponovo u svoje kamione spakovao svoju impresivnu binu i moćnu pirotehniku i krenuo na put. Nemački metal bend ponovno stiže u Beograd u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadion turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja.

I dok fanovi širom regiona željno iščekuju Ramštajn da zapale Ušće, detalji u vezi s koncertom dodatno pojačavaju uzbuđenje. Legendarni nemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu oduševiće domaće fanove treći put, obećavajući najveći spektakl koji je srpska prestonica ikada videla. Uzimajući u obzir brojne impresivne činjenice o produkciji, nije iznenađujuće što je dolazak čuvenog benda postao događaj koji se ne sme propustiti. Za potrebe dva koncerta Ramštajna u Beograd se dovozi neverovatnih 77 šlepera opreme, a na Ušću gotovo da se pravi mini-grad.

Koncertni prostor zauzimaće oko 240.000 kvadratnih metara, a na realizaciji koncerata biće uključeno oko 1500 ljudi. Izgradnja infrastrukture počeće mesec dana pred zakazane nastupe, a da se radi o događajima kakav region nije video govori i podatak da će samo za izradu bine biti potrebno šest dana, tri dana biće neophodno da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbedi adekvatan zvuk i svetlo.

Poznato je da Ramštajn ima impresivne scenske nastupe i neverovatne pirotehničke efekte, pa se očekuje da i u srpskoj prestonici bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1.200 litara), što je samo deo onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Podsetimo, koncerti u Beogradu jedinstvena su prilika za sve fanove Ramštajna u regionu jer će domaća prestonica biti jedini grad u ovom delu Evrope koji će imati čast da ugosti ovu legendarnu grupu, Beograd se našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti deo ove spektakularne evropske Stadion turneje, a nama najbliži gradovi koji su obuhvaćeni ovom turnejom su Atina i Klagenfurt. Ulaznice za drugi šou su i dalje dostupne putem tiketing platforme efinitdž i putem aplikacije eFinitdž.!

TIL LINDEMAN: Žestoka svirka

Gigantski šou

Milioni ljudi koji su poslednjih godina prisustvovali rasprodatim koncertima benda mogu potvrditi činjenicu da su njihovi nastupi jedinstveni po svojoj prirodi, obimu i kvalitetu. Ove godine, na 30. godišnjicu benda, stari i novi fanovi će ponovo imati priliku da uživo dožive, kako je magazin “Rolingstoun” naveo, “gigantski šou” koji će Ramštajn po zna koji put prirediti svojoj publici. To da nije sav barut pucan odmah na početku (kako je pisao “Morgenpost”) u velikoj meri pripisuje se lepim manirima popularnih Berlinčana, kao i dimu koji se diže sa stadiona i vidi se kilometrima unaokolo i set liste koja uključuje sve najveće hitove benda.

2 COMMENTS

    • Ko ce posle da uzme Pare ?

      Band March
      Prodavnice
      Hotele
      Clubovi
      Brza Hrana

      Ovaj Event nam Donese vise koristi za dva Dana nego celi mesec.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here