Ratko skuvao najbolji pasulj

0

Nagrade i zahvalnice. Svi učesnici takmičenja u kuvanju pasulja
 

Od osnivanja Jedinstvo svake godine organizuje Pasuljijadu na kojoj se takmiče članovi kluba.

 

Gosti

Pasuljijadi su prisustvovali i vlasnici firme za autoprevoz "Zoran Reisen"
sa kojom ovaj klub uspešno sarađuje, vlasnici restorana Südlender čiji su kuvari bili u žiriju, zatim predstavnici firme Cepter, Aleksandar Nikolai, sekretar Socijaldemokratske stranke u 2. bečkom okrugu i Borko Ivanković, dugogodišnji saradnik magistratskog odeljenja za integraciju MA17.

Ove godine je bilo ukupno 19 takmičara, a o najboljem pasulju je svoj sud dao stručni žiri u čijem sastavu su se našli profesionalni ugostitelji Rajko i Đurđina Đukanović i Emina Stošić.

Prvo mesto osvojio je Ratko Radojković, drugo Marina Progovac a treće Gordana Čolaković i njima su uručene nagrade. Zahvalnice su uručene i Gorici Vujić, Marijani Perić, Slađani Prvulović, Danijeli Maksimović, Danici Vojinović, Dragici Radivojević, Vukici Guculj, Tanji Jovanović, Marini Raić, Ljiljani Dimić, Gabrijeli Pajer, Dejanu Đuričiću, Goranu Mihailoviću, Mari Damijanović, Stojanovski Milki, Vojimirović Ljiljani.

Dok je žiri odlučivao o pobedniku, muzička, folklorna i dramska sekcija Jedinstva su izvele kulturno-umetnički program i predstavile rad svojih članova.

Predsednik kluba Zlatko Miloradović je ovom prilikom uručio i nagrade timu Jedinstva koji je na nedavnom Kvizu znanja osvojio prvo mesto.

Tokom kulturno-umetničkog programa, koji je vodio Niko Mijatović nastupile su folklorne grupe sva tri uzrasta kao i recitatori i instrumentalisti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here