EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Ana Vintur

Nakon punih 20 godina, koje su proveli zajedno, od čega 16 u braku, glavna urednica američkog izdanja “Vog” Ana Vintur i američki pionir telekomunikacija i milioner Šelbi Brajan odlučili su da svako krene svojim putem i potpišu papire za razvod.

Još nije poznato koji je tačan razlog kraha njihovog braka, no, kako se šuška po američkim medijima, Šelbi se navodno u poslednje vreme ponovno zbližio sa svojom bivšom suprugom Ketrin, čiji je pak drugi suprug, investicioni bankar  preminuo 2015. godine. Upravo nju je ostavio zbog afere s prvom damom modnog sveta, verojatno najpoznatijom modnom urednicom na svetu Anom Vintur,  koju je započeo još 1999. godine.

Kriza u njihovom odnosu započela je još 2013. godine, kada je otkriveno da je Šelbi dužan poreskoj službi 1,2 miliona dolara, nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

S druge strane, Ana je snimljena još u februaru na večeri s britanskim glumcem Bilom Najgijem, s kojim je se često može videti kako u Londonu, kao i u Njujorku, a svoju bračnu situaciju još uvek nije komentarisala.

I Ana i Šelbi iz prethodnih brakova imaju po dvoje dece.

Njihova veza počela je veoma romantično.

Nakon što su se upoznali, Šelbi je Anu obasipao poklonima i cvećem, a ona je sve ređe uspevala da sakrije blistavi osmeh zaljubljene žene. Bila je to velika promena, pogotovo za nekog ko je na glasu kao ledena kraljica. Kako je njihova afera napredovala, i Anine kolege su primetile promenu.

Prestala je da nosi tamne naočale, posvetlila je kosu i mnogo češće počela da odsustvuje iz svoje kancelarije.

– Postalo je i više nego očigledno. Počela je da zatvara vrata kancelarije svaki put kad bi joj zazvonio telefon i vraćala se s dugih ručkova rasčupane kose – otkrio je tada jedan od zaposlenih.

Nekoliko meseci nakon što su počeli aferu, celi je Njujork brujao o tome.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here