Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Nakon 10 godina karijere i tri albuma, uspela je da napuni tri beogradske Arene, pet Arena u Zagrebu, tri hale Čair u Nišu, dve olimpijske dvorane u Sarajevu. Kolika je zvezda govori i činjenica da su pojedinci na Internetu prodavali karte za njen koncert i po ceni od 5.000 evra.

Rođena je u Somboru, 22. septembra 1995. godine, a odrastala u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Talenat za muziku nasledila je od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama, a zbog prirode posla kojim je počela da se bavi, zanemarila je školu. Do diplome srednje škole, deli je samo jedna godina. Osnovnu školu je završila u Belom Manastiru i bila je odličan đak.

“Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu”, izjavila je svojevremeno Aleksandra Prijović.

Okruženje u kom je živela bilo je nemilosrdno prema njoj i njenoj majci. Vređali su ih i ponižavali bez ikakvog razloga. Grube reči su povređivale njene emocije i u školi. Svi su se međusobno družili, a ona je imala samo jednu drugaricu. Često je kasnije isticala: “Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu – setili su se da postojim”. Ali, sve je, kaže, prebrodila uz pomoć porodice. Mama, tata, baka i deke uvek su joj govorili kako je u životu najvažnije da bude dobar čovek. Sa 13 godina, Aleksandra je snimila dve pesme “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, a veliki uspeh postigla je 2015. pesmom “Za nas kasno je”, jedan od njenih najvećih hitova. Majka Borka je čak zbog nje prestala da peva. Kada je krenula sa 14 godina na takmičenje za Zvezde Granda, gde se istakla neverovatnim vokalnim sposobnostima, mama je otkazala svoj posao da bi je vozila za Beograd. Prva pesma koju je snimila nakon završetka takmičenja vinula ju je u zvezde i otvorila sva vrata šoubiznisa. Znajući da put do uspeha na estradnoj sceni zavisi i od fizičkog izgleda, u samom startu podvrgla se nizu estetskih intervencija.

“Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati meru.”

Vezu sa kolegom Ljubomirom Perućicom započela je 2013. godine, ali su raskinuli posle dve godine. Međusobne simpatije sa Filipom Živojinovićem krunisala je brakom 2018. godine i rođenjem sina Aleksandra. O njihovom venčanju pisalo se i pričalo danima. Filip je i deo Aleksandrine karijere, te je na nekim od njenih najvećih hitova radio upravo on. U nekoliko navrata je pričao o ljubavi koju gaji prema Aleksandri, a u pesmi “Devet života”, za koju je on napisao stihove “Kad su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla jesi”, posvetio je upravo njoj. Zanimljivo je da se ova mlada dama drži isključivo svog posla. Ne komentariše kolege, ne iznosi političke stavove, privatni život ne eksponira. Često ističe da joj je Lepa Brena velika podrška i da je uvek tu za nju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here