EPA
Niko Šulc

Ne samo da Niko Šulc nema više nikakvu fudbalsku budućnost u Borusiji iz Dortmunda, već ga sada očekuje borba za nevinost, pošto je policija pokrenula istragu protiv njega. Povremeni reprezentativac Nemačke (29) optužen je za nasilje u porodici, nakon što ga je bivša devojka prijavila.

Policija je već pretresla stan levog beka “milionera”, a nemački “Bild” objavio je detalje sukoba između Šulca i nekadašnje devojke koji se dogodio 2020. godine.

Tom prilikom Šulc joj je naneo povrede dok je bila trudna, a policija, navodno, ima prepiske u kojima joj fudbaler preti. Navodno je defanzivac šutirao trudnu devojku u stomak dve nedelje uoči porođaja kako bi izazvao pobačaj i gubitak deteta.

Javni tužilac iz Dortmunda potvrdio je da je bivša devojka podnela krivičnu prijavu protiv fudbalera Borusije.

Tužilac Sonja Froderman je izjavila za “Bild”:

“Istraga je u toku. Izvršen je pretres stana i sačuvani su neophodni dokazi.”

U Borusiji kažu da nisu znali ništa o incidentu dok poznati list nije objavio priču.

“Nismo bili upoznati sa istragom u vezi privatnog života Nika Šulca sve do danas. Vaše pitanje ćemo iskoristiti kao povod da zatražimo objašnjenje od strane igrača povodom optužbi na njegov račun”, poručili su “Bildu” iz kluba sa Vestfalena.

Za sada se ne zna kako će se ova priča završiti. Niko Šulc, za koga su “milioneri” u leto 2019. platili Hofenhajmu čak 25 miliona evra i doveli ga kao reprezentativca Nemačke, odavno nije u konkurenciji za tim.

Ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, Šulc se suočava sa dugogodišnjom robijom – do deset godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here