Rio Ferdinand posle 12 godina odlazi sa Old Traforda!

0

Rio Ferdinand
 

"Dugo sam razmišljao o svojoj budućnosti proteklih meseci i, posle 12 fantastičnih godina igranja za klub koji smatram najboljim na svetu, doneo sam odluku da je pravo vreme da idem dalje", napisao je Ferdinand na svom sajtu.

 

On je dodao da je došao u Junajted u nadi da će osvajati trofeje, ali da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli koliko će njegov boravak u klubu biti uspešan.

"Bilo je toliko stvari, igrao sam pored velikih igrača koji su mi postali dobri prijatelji, osvojio sam svoju prvu Premijer ligu, a pamtiću i sjajno veče u Moskvi", kazao je Ferdinand.

 

Ferdinand se zahvalio svima u klubu na predivnih 12 godina, koje, kako je rekao, nikada neće zaboraviti.

"Okolnosti mi nisu dozvolile da se oprostim onako kako sam želeo, ali koristim ovu priliku da zahvalim mojim saigračima, trenerima, klubu i navijačima na neverovatnih 12 godina koje nikada neću zaboraviti. Osvajanje trofeja o kojima sam sanjao kao dete postalo je stvarnost u ovom klubu", kazao je Ferdinand.

 

"Spreman sam za nove izazove i radujem se tome gde god da me budućnost odnese", zaključio je Ferdinand.

 

Ferdinand je za Junajted odigrao 454 utakmica i postigao osam golova. Osvojio je šest titula u Premijer ligi, Ligu šampiona 2008. godine, i FIFA svetsko klupsko prvenstvo, dva Liga kupa i pet trofeja u Komjunuti šildsu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here