Ronaldinjo i Pato ne igraju na SP

0

"Svi su u proteklih godinu-dve imali šansu da se nametnu. Svi, pa i njih dvojica. Neki su je iskoristili, neki nisu. To je sasvim normalno. Spisak je uglavnom zatvoren, a ovo što ste videli u duelu sa Republikom Irskom (2:0) je gro reprezentacije koja će nas predstavljati na Mundijalu", rekao je Dunga za brazilske medije.

 

Ronaldinjo je debitovao u reprezentaciji Brazila 1999. godine, a za nacionalni tim "karioka" odigrao je 87 utakmica i postigao 32 gola.

 

"Ronaldinjo je bio najbolji fudbaler na svetu. To je u redu, ali Pele je najbolji fudbaler svih vremena, a i ja sam nekada dobro igrao, pa nas nema više u nacionalnom timu. Jednostavno, igrači dolaze i odlaze", dodao je selektor Brazila.

 

On je istakao da će igra Brazila na SP zavisiti od Robinja i Kake.

 

"Zadovoljan sam i Danijem Alvešom, koji je po ko zna koji put pokazao da možemo da ga koristimo na nekoliko mesta u ekipi. Nije mi jasno kako nas svrstavaju među glavne favorite za titulu na SP, a svi pričaju da naši fudbaleri u Evropi loše igraju. Sada je najvažnije stvoriti kompaktan tim", zaključio je Dunga.

 

Brazil će na SP igrati u grupi G sa Portugalijom, Obalom Slonovače i Severnom Korejom.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here