Ronaldo: Da je malo viši, ne bih mu polomio nos!

0

 

Portugalac je dva puta zatresao mrežu Malage (2:0) u prvom poluvremenu, ali je epitet heroja vrlo brzo zamenio epitetom tragičara, nakon što je u 70. minutu laktom polomio nos odbrambenom igraču Malage, Patriku Mitilgu.

 

"Ovakav crveni karton kakav sam dobio ne sudi se na takav način nigde u svetu", osvrnuo se Ronaldo na svoje isključenje i dodao da nije imao nameru da povredi Mitilgu i da je prestrogo kažnjen isključenjem u meču 19. kola Primere.

 

"Svi koji igraju fudbal znaju da je moja pažnja uvek usmerena na loptu. U Engleskoj sam naučio da ne varam sudije. Ovo nije za crveni karton ni ovde, ni nigde u svetu, ali ne tražim opravdanje. Viđao sam i gore stvari u drugim utakmicama. Nisam imao nameru da povredim Mtiliga. On je visok svega 170 cm i da je nešto viši, bio bi to udarac u grudi. Pričao sam sa njim i rekao mi je da nema potrebe da se izvinjavam zato što i sam veruje da nisam imao nameru da ga udarim", rekao je Ronaldo i dodao:

 

"Nikada ne bih povredio nekoga. Nisam takva osoba. Želim samo da igram fudbal. Sada ću biti veoma ljut kada se vratim kući, zato što neću moći da igram zbog suspenzije", završio je Portugalac.

 

Ovo je drugi put da Ronaldo dobije crveni karton i u španskim medijima se pojavila priča o njegovoj dvoličnosti, odnosno da Portugalac poseduje dvostruku ličnost. Kolumnista Roberto Palomar je izjavio da je ponašanje Portugalca ove sezone jednako idiotizmu, dodajući da je svako ko je isključen u već dobijenoj utakmici, potpuna budala.

 

Ni drugi kolumnisti nisu ostali ravnodušni, oni smatraju da Ronaldo ima jarku želju da preotme titulu najboljeg igrača Lionelu Mesiju, koji je to isto učinio Portugalcu 2009. godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here