Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da je Ronaldo Nazario de Lima najbolji napadač koga je gledao.

Argentinski napadač je dao intervju za “TyC Sports” i tom prilikom pričao je o VAR-u, saigračima, budućnosti, kao i o tome koga on smatra najboljim napadačem ikada.

– Sviđa mi se VAR ako se on koristi dobro. Ono što mi se ne sviđa je da je on uveden kako bi se otklonile sumnje kod spornih odluka, ali čini mi se da još uvek ne funkcioniše. Na kraju, odluke još uvek određuju sudije. Dakle, VAR je dobra stvar, ali ne koristi se dobro – rekao je Mesi.

Mesi o saigračima, bivšim i sadašnjim…

– Ronaldinjo mi je mnogo pomogao. U prvi tim sam ušao sa samo 16-17 godina, a on je učinio da se osećam komforno. Posle toga na terenu sam uvek gledao gde je on, ali nismo imali prilike da igra duže zajedno. Voleo bih da sam više igrao sa Ronaldinjom. Sada je tu Luis Suares. Kada igrate na svaka tri dana, naviknete se jedni na druge. Imamo decu istih godina, svakodnevno se družimo… – dodao je Mesi.

Za omalenog Argentinca, “brazilski” Ronaldo je najbolji napadač ikada.

– Ronaldo je bio fenomen. Od svih napadača koje sam imao prilike da vidim, on je bio najbolji. Bio je stvarno neverovatan – rekao je Mesi.

Mesiju nije u planovima da napušta Barselonu, ali ne isključuje mogućnost da jednog dana zaigra za argentinske Njuels Old Bojse.

– Ne želim da idem odavde. Ne mogu sada da mislim o eventualnom odlasku iz Barselone. Jedan od mojih snova je da zaigram u Argentini za Njuels, ali ne znam da li će se to dogoditi. Imam porodicu i nju stavljam ispred svojih želja – zaključio je Mesi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here