Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo već je viđen na izlaznim vratimo Juventusa, a celoj priči ide u prilog i “selidba” njegovih automobila iz Torina. 

Još uvek nije poznato gde će tačno Ronaldo nastaviti karijeru i da li će to biti njegov stari klub Mančester junajted, PSŽ ili možda Sporting, klub u kojem je počeo karijeru, ali je, barem sudeći po automobila, odlazak izvestan.

Na Tviteru su osvanule slike koje idu u prilog priči o mogućem odlasku, naime, mediji u Italiji su u toku noći zabeležili nekoliko fotografija šlepera, koji je prevozio sve skupocene automobile Kristijana Ronalda na nepoznatu lokaciju.

 

Kristijano Ronaldo je poznat po svojoj kolekciji automobila, na leto 2018. je prevezao sve svoje automobile iz Madrida u Torino. Pre samo nedelju dana je kupio još jedan automobil, reč je o Ferariju Monca koji ga je koštao 1.6 miliona evra. Ronaldo poseduje i Bugati Vejron,od oko 2.5 miliona evra, a tu su i Lamborgini Aventador, nekoliko Ferari modela, Rols Rojs, Aston Martin…

  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here