Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 01. 04.

Serijski program: Radio Mileva 4. sezona

U novoj sezoni, Milevine planove da ispuni svoje vreme kada ne rešava komšijske zavrzlame je vode do odluke da postane terapeut, zatim konobar, pa između ostalog i mason. Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ljubavno ispunjena. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost. Sada je zrelija, samosvesnija, samouverenija, ali pošto iver ne pada daleko od klade spremna je da sa bakom Milevom okrene zgradu naopačke.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 02. 04.

Bioskop: Nada

Anja i Tomas su umetnički bračni par koji živi sa petoro dece različitog uzrasta. Nakon uspešne premijere baletske predstave Anja saznaje da ima tumor na mozgu koji nije moguće operisati i koji je povezan sa rakom pluća od kojeg je nedavno uspešno lečena. Anja nikome, osim Tomasu, ne govori šta se dešava. Dok posmatra kako se život u njenoj porodici odvija, ona postaje svesna sopstvene prolaznosti, ali istovremeno stavlja na iskušenje i snagu svoje veze sa suprugom.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 03. 04.

SAT: Vozili smo premijere sajma 2024.

Ekipa emisije SAT imala je ekskluzivnu priliku da vozi sve najvažnije premijere ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu i pokaže njihove vrline i mane još pre nego što su ušli u sajamske hale. U ovom specijalnom izdanju emisije SAT, videćete šta su rekli o tim automobilima, ali i šta se sve to još izlaže na štandovima u halama Beogradskog sajama od 21. do 27. marta.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 04. 04.

Izbor iz radio programa: Osamdesete zauvek

Pop kultura i muzika osamdesetih godina prošlog veka ostavile su dubok trag u decenijama koje su usledile. Taj uticaj je povremeno slabio, ali se ponovo vraćao i jačao, tako da na različite načine traje i danas. Muzika, imidž poznatih ličnosti, moda, pojava široko popularnih brendova različitih proizvoda, tehničke inovacije poput „vokmena” ili, pak, kompjutera koji su postali pristupačniji običnim ljudima – sve to je ovoj deceniji donelo neprolazni šarm i značaj.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 05. 04.

Dokumentarni program: Nečija deca

Dokumentarni film „Nečija deca” posvećen je najmlađim žrtvama NATO bombardovanja SRJ 1999. godine. Tokom 78 dana, stradalo je oko 126-oro dece srpske, albanske i romske nacionalnosti. Film je sniman u Varvarinu, Novom Pazaru, Surdulici, Vladičinom Hanu, Grdelici i Murinu u Crnoj Gori. U filmu govore roditelji, braća, sestre i prijatelji stradale dece, kao i naši najeminientniji istoričari i analitičari.

Autor: Biljana Bojković

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 06. 04.

Serijski program: U klinču 2. sezona

Omiljene junake iz prve sezone Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Кovač pratićemo u novih 30 epizoda gde svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama. Takođe i ostale članove Aljošine ekipe čekaju brojni izazovi u novim epizodama.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 07. 04.

Sasvim prirodno: Ana preko okeana

Ana Žigić je 13. decembra 2023. sa još tri Britanke krenula sa Кanarskih ostrva prema Srednjoj Americi čamcem na vesla! Za 39 dana, 12 sati i 25 minuta, one su zvanično preveslale Atlantski okean.
Pre puta smo se videli i dogovorili da one snimaju što više mogu, a po povratku smo napravili intervju smešten u dve emisije.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here