Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 25. 12.

Bioskop: Monetvideo – vidimo se

Fudbalska saga iz 1930. godine nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među učesnicama prvog svetskog prvenstva. Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva, Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladosti i istrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 26. 12.

NTC kviz: Tragači za znanjem

Traga se za ljubavlju, traga se za istinom, Pupin traga za jednim dvorcem, a Milutin Milanković za cirkusom i savršenim kalendarom. Naš današnji gost neprestano traga za novim znanjem i gde god učestvuje on ostavi traga. On je Žarko Stevanović, svetski šampion znanja. Ko će biti šampion prvog polufinala “NTC kviza“ saznajte u ovoj emisiji.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 27. 12.

Kuhinja moga kraja, finalna epizoda: Tina Kovačević iz Iriga

Pobednicu ovog serijala upoznaćemo u Irigu gde će se svojim specijalitetima predstaviti najiskusnija u ekipi – šarmantna Tina Kovačević.Porodica Kovačević se bavi vonogradarstvom a Tina i njen suprug su s godinama uspeli to da podignu na viši nivo i steknu ozbiljan ugled.

Ne propustite finale ove sezone Kuhinje moga kraja.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 28. 11.

Kvadatura kruga – novogodišnji specijal: Priče koje se pamte

Godine obično počinju januarom, a završavaju se pitanjem gde smo bili i šta smo u tekućoj 2023. godini Kvadratura kruga je izbrojala 50 izdanja. U dve povezane epizode videćete izvode iz 12 emisija, iz svakog meseca po jedna, u kojima vas ekipa Kvadrature kruga podseća gde je sve bila i šta kamerom zabeležila u 2023. godini.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 29. 12.

Bioskop: Presuda

Film je ekranizacija istinite priče koja počinje 1980. godine u u Eru, malom gradiću u državi Masačusets u SAD-u, a akteri događaja su brat i sestra Keni i Beti En Voters. Keni (koga tumači Sem Rokvel), je 1980. uhapšen, a 1983. osuđen za prvostepeno ubistvo i oružanu pljačku. Kenijeva sestra Beti En (Hilari Svonk) veruje da njen brat nije kriv i započinje pravnu borbu.

Mukotrpna borba traje do 2001. godine, kada DNK analiza dovodi do preokreta.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 30. 12.

Serijski program: Poziv

Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Dok Anica istražuje preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života…

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 31. 12.

Pod zvezdanim nebom Srbije, novogodišnji kolaž

Kolaž reprezentativnih nastupa na pozornicama pod vedrim nebom u nekim gradovima Srbije tokom novogodišnjeg programa. Među učesnicima su jedinstveni Zvonko Bogdan, zatim Miroslav Ilić, Vesna Zmijanac, Slavko Banjac, Seka Aleksić, Saša Matić, Dragana Mirković… Oni su svoje hitove pevali u Novom Sadu, Kraljevu, Beogradu, Smederevu…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here