Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 27. 11.

Dokumentarna serija: Svet posle Drugog svetskog rata

Dokumentarni serijal posvećen značajnim događajima koji su usmeravali svet nakon Drugog svetskog rata: Vijetnam, stvaranje države Izrael, “hladni” ratovi, nuklearne krize…samo su neke od mnogobrojnih tema obrađenih u ovom serijalu.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 28. 11.

Zabavni program: NTC kviz: Tu gde Sava Dunav ljubi, u Guči gde truba trubi…

Šta je Čungula, zašto je Cezar poneo Rubikovu kocku i zašto je Napoleonu bio važan roze bager, saznajte u drugoj četvrtfinalnoj epizodi “NTC kviza“. U odgonetanju ovih zadevetanih i zadesetanih odgovora u desetoj epizodi pomoći će nam najšareniji voditeljski par, a njega čine Ana Emić i Slobodan Šarenac. Kao pravi domaćin, dočekaće ih naš Miljan Prljeta. Budite sa nama.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 29. 11.

Američki san: Pedeset godina Crkve San Markos

Na imanju srpske parohije u dalekom San Markosu nadomak San Dijega, crkva Svete Petke je proslavila 50 godina postojanja. Deset i po hiljada kilometara daleko od Beograda, u južnoj Kaliforniji, u San Markosu, široj regiji San Dijega, jednog od najpoznazijih i najlepših gradova ne samo u Kaliforniji, nego i u Americi, pa i na svetu – nalazi se i velika srpska zajednica koja organizuje svoj godišnji festival, na imanju crkve Sveta Petka.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 30. 11.

SAT: Vatromet testova i intervjua

Svi koji vole automobile uživaće u emisiji SAT jer ih čekaju izveštaji sa svetskih premijera nove škode “kodijak”, zatim škode “superb”, hibridne verzije mazde “MX-30”, pa čak i izveštaj sa ofroud vožnje novog subarua “krostrek”. Biće reči i o novoj SAT-ovoj aplikaciji za mobilne telefone odnosno na koji način se potpuno besplatno mogu pratiti svi tekstovi iz svih izdanja i svi video-snimci uključujući i javljanja uživo.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 01. 12.

Muzički program: Zemlja nije moj dom

Dokumentarni film o kantautoru Nenadu Mariću, koji stoji iza pseudonima Kralj Čačka, njegovom bratu Marku i ostalim saradnicima iz benda. Kolaž realnog i nadrealnog, prikaz grupe muzičara iznutra i spolja, pokušaj da se dokuči “brehtovska” atmosfera i taj čudni, tajanstveni zvuk koji proizvode braća Marić i društvo.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 02. 12.

Serijski program: Poziv 3. epizoda

Nova igrana televizijska serija “Poziv”, jeste savremeni triler od osam epizoda.

U trećoj epizodi: Anica pokušava da pronađe lokaciju Sonjinog telefona. Tijana ne može da sedi skrštenih ruku i beži iz stričeve kuće. Una i Saja planiraju sačekušu Žabcu, dok Zvezdana pronalazi način da skine sumnju sa Sinpex-a.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 03. 12.

Bioskop: Zvono za Urslija

Dečak Ursli živi u malom planinskom selu u švajcarskim alpima i preko leta čuva koze, dok u vreme zime njegova porodica i on žive od prodaje kvalitetnog kozijeg sira kojeg naprave tokom leta. Kada su tovar sira početkom jeseni prevozili po opasnom planinskom putu, Urslijeva porodica doživljava nesreću te gubi celu godišnju proizvodnju. Taj događaj biće samo prva karika u lancu daljih – neočekivanih dogodovština.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here