Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 05. 02.

Srbi sa Petog kontinenta: Srpski sportski centar

Novim izdanjem emisije Srbi sa Petog kontinenta predstavljamo čarobni svet Srpskog sportskog centra u Kizborou, u državi Viktorija. Ovaj centar nije samo teren gde se lopte šutiraju i postižu koševi. To je svet gde emocije postaju deo svakog driblinga, gola i pobede. Srpski sportski centar nije samo mesto – to je životna pulsirajuća nit koja spaja ljude i njihove strasti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 06. 02.

Bioskop: Sune dečak za sve

Sune je dečak koji se raduje odlasku na ekskurziju na kojoj će se družiti sa Sofi, devojčicom u koju je zaljubljen. Međutim, ekskurzija se dešava istog dana kada je zakazano venčanje njegovog dede Helmera, kojem treba da bude kum. Sune kreće na venčanje sa roditeljima i tajnim planom. Međutim, njegovi roditelju

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 07. 02.

Program za decu: Mina prelazi nivoe

Hrabra i pametna devetogodišnja devojčica Mina prelaziće u seriji sa teme na temu, od promena i učenja do vršnjačkog nasilja i samopouzdanja. Kao i svaki uporan lik u video igrici, Mina će zajedno sa svojom porodicom i drugarima iz škole prolaziti kroz razne situacije sa kojima se njeni vršnjaci suočavaju, dok napreduje u igri odrastanja.

Kompozicije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 08. 02.

SAT: Mini-patrola do Jahorine i piramida, ali električnim vozilom

SAT nastavlja sa svojim putovanjima. Ovoga puta realizuju mini-patrolu do Olimpijskog centra Jahorina, ali putuju električnim automobilom po hladnoći i snegu. Saznaćete kako se ponašao mercedes “EQS SUV” u najtežim uslovima. Videćete kako se kretala potrošnja na auto-putu, a kako na magistrali sa usponima. Naravno, čućete i koje su nove staze na Jahorini, šta se još gradi u cilju da skijanje postane masovnije.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 09. 02.

Gastronomad: Norveška zima snažnog ukusa

Norveška je pravi raj za one koji vole prirodu i ne boje se hladnoće. Život u takvom ambijentu nekada nije bio lak. Među planinama ima malo mesta za polja i pašnjake, a za duge i hladne zime trebalo je pripremiti mnogo zaliha. Tradicija je da se riba i ostalo meso soli i suši, prirodno ili na dimu. U emisiji biće dočarani ukusi dalekih severnih krajeva.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 10. 02.

Muzički program: Pesma za Evroviziju 2024.

Radio-televizija Srbije odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2024“ na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Malmeu u maju sledeće godine…

Kompozicije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Nedelja,11. 02.

Serijski program: Južni vetar

Južni vetar prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru jednog određenog dela njegovog stanovništva. Reč je o polusvetu, članovima tzv. „podzemlja” koji pričaju jednu, pre svega, realnu priču o seriji neuspeha „malog” čoveka u surovom okruženju. To je, kažu, poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih koji su u želji za boljim životom napravili pogrešan izbor.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here