Ručak u Stanici

0

Monika Beluči (49) ne odvaja se od svojih ćerki Deve i Leone, koje borave u Trebinju, gde čuvena glumica snima film "Na mliječnom putu" u režiji Emira Kustrurice. Devojčice su bile sa mamom na setu na lokalitetu Klobuk, ali se vidi da su navikle na kamere, jer su tihe i ne ometaju rad filmske ekipe. Zajedno sa Monikom i dadiljom devojčice su smeštene u apartmanu 106 u hotelu Platan, a već su pronašle i drugaricu za igranje u Trebinju.
– Devojčice su dobre i poslušne, a Monika koristi svaki sekund da bude s njima. Deva i Leone nisu razmažene, niti zahtevne, jedino kao i sva deca vole slatkiše – kažu zaposleni u hotelu.
Kratak predah u radu zbog manje povrede Kuste na snimanju Monika je iskoristila da sa ćerkama, dadiljom i dva telohranitelja otputuje do Herceg Novog. Ručali su u kafeu Stanica u zgradi nekadašnje Železničke stanice na Škveru, u objektu koji je Emir Kusturica davno kupio i u njemu planirao da otvori školu režije. Gosti su bili iznenađeni kada je ušetala u lokal, ali kažu da je srdačna i ljubazna, a nakon ručka sa ćerkama je posetila i Kotor. Snimanje filma "Na mliječnom putu " nastavlja se ovih dana u Čapljini. Nove scene biće snimljene u Hutovu blatu, a onda sledi Uvjeća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here