EPA/Valdrin Xhemaj
Aljbin Kurti

Poslanica Pokreta Samoopredeljenje Arbereša Krieziu je komentarisala poslednje saopštenje Srpske liste navodeći da je oni žele da smene vladu Aljbina Kurtija, ali da to nije želja građana koji su na prošlim izborima u velikom broju podržali Kurtija.

– To je možda želja Srpske liste, ali koliko će to biti izvodljivo ostaje da se vidi. Uostalom, smatram da vlada ne zavisi od Srpske liste da li će premijer Kosova biti smenjen ili ne – rekla je Krieziu.

Ona dodaje da je broj glasova koje je Pokret Samoopredeljenje dobilo na prošlim izborima najveći udarac  za Srpsku listu i oni su poslednji koji mogu da izađu i izraze takve želje.

Srpska lista na čelu sa ministrom za povratak i zajednice Goranom Rakićem saopštila je juče da ima za cilj rušenje Kurtijeve vlade koja radi protiv interesa Srba na Kosovu.

1 COMMENT

  1. Koliko sam razumeo iz medija, Kurti bi trebalo da bude smenjen, ne samo zato sto radi protiv Srba na KiM, nego zato sto je lud (radi i protiv Albanaca). U tom slucaju, treba traziti da se oformiti medjunarodna lekarska komisija da se covek pregleda. Pa ako je stvarno lud, onda se zna gde mu je mesto. Znate, Kurti je proveo neko vreme u srpskim zatvorima, pa cak i da je rodjen kao normalan, imao je realne sanse da pukne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here