pixabay.com

Ruske snage pucaju na nuklearno istraživačko postrojenje u ukrajinskom gradu Harkovu, saopštio je danas ukrajinski parlament na Tviteru.

“Trenutno je nemoguće proceniti obim štete usled neprijateljstava koja ne prestaju u zoni nuklearnog postrojenja”, navodi se u saopštenju Državnog nuklearnog regulatornog inspektorata, preneo je Rojters.

Ranije ovog meseca ruske granate su pogodile Institut za fiziku i tehnologiju, kada je generalni direktor postrojenja rekao da je jezgro u kome se nalazi nuklearno gorivo ostalo netaknuto.

3 COMMENTS

  1. Ne razumem kako mozete neproverene informacije kao istinite objavljujete, jer je parlament Kijevskog rezima dao takvu izjavu.Ovim laznim informacijama Vi takodje sirite paniku koja utice na kompletnu istinitu situaciju na terene uopste.Takodje neproverena vest da “Moldavija je sledeca” ne znaci da je obicni ljudi ne prihvate kao pravu…i jos mnogo drugih…To znaci da Vi nemate pravih novinara na terenu i koristite tudje informacije.Verujte SVE Evropske novosti su 80-90% jednostrane prikazuje samo jednu stranu i lazu sopstvene narode!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here