EPA/Yuri Kochetkov
Ruski vojnici

Novi britanski paket vojne pomoći Ukrajini predstavlja očajnički pokušaj da se izmeni dinamika sukoba koja ne odgovara Zapadu, saopštila je ambasada Rusije u Londonu.

“Na račun britanskih poreskih obveznika preduzet je očajnički pokušaj da se uz pomoć nove ‘milostinje’ promeni dinamika sukoba u Ukrajini, koja je nepovoljna za Zapad. Taj novac, koji je mogao da bude iskorišćen za ublažavanje najtežih simptoma ‘krize troškova života’ koja se ovde snažno oseća, bespovratno će nestati u ukrajinskoj ‘crnoj rupi'”, saopštila je ambasada.

Diplomate ističu da vladajuća Konzervativna partija, koja gubi popularnost, na taj način pokušava da poboljša svoj imidž uoči predstojećih izbora.

Prethodno je britanski premijer Riši Sunak tokom posete Poljskoj saopštio da će Kijevu izdvojiti dodatnih 500 miliona funti vojne pomoći.

3 COMMENTS

  1. Браво
    Тачно и добро речено,

    СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА ЦАРСКОЈ РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

  2. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here