commons.wikimedia
Američki vojnici

SAD ne nameravaju da šalju svoje trupe u Ukrajinu, predsednik Džozef Bajden stavio je to do znanja, izjavio je portparol Stejt departmenta Metju Miler, komentarišući izjave bivšeg generalnog sekretara NATO Andersa Foga Rasmusena, koji je dozvolio ovu mogućnost.

– Predsednik je vrlo jasno stavio do znanja da američke trupe neće biti poslate u Ukrajinu – istakao je Miler tokom brifinga.

Rasmusen je ranije izjavio da bi neke zemlje Alijanse na individualnoj osnovi možda htele da pošalju trupe u Ukrajinu ako Kijev ne dobije realne garancije na samitu u Vilnjusu.

2 COMMENTS

  1. akva laz i obmana,Nce slati svoju vojsku u ukrajinu.Kakva laz odavno poznata,Nece slati silnu novcanu pomoc a vec su je posleli.Nece slati naoruzanje a ono je vec u Ukrajini.Nece slati Leparde.PVO sisteme.urnijsku municiju a ve je tamo.Koliko tamo ratuje u vidu placenika NATO vojnika,Engleza,Amerikanaca,Nemaca Poljaka,i ostalih NATO placenika.Ko vise veruje zapadnoj lazi koja je u funkciji spijunaze i obmane

  2. Ma jeli li to bas tako milence pilence? Ajde recimo da jeste. I? Sta onda? Zapad kriv za ruske placenike? Zapad kriv za napad na restoran pun dece? Zapad kriv sto ti zivis na Zapadu? Sto preko milion Srba zivi, radi i radja se u Americi….Zapad kriv sto je neznatan broj Srba u voljenoj Rusiji…?
    Zapad kriv sto Vesti zive od Zapada i Srba od Australije, Novog Zelanda do Aljaske? Zapad ti kriv sto ti je mobilni telefon, laptop, garderoba, is sve sto je na tebi i oko tebe zapadno…. Pa begaj onda sa Zapada.. idi u Novosibirsk ili Lugansk, Donjeck, idi brani Krim…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here